Vad händer?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om...Tandläkarbesöket gick ju sådär! Han kunde inte påbörja rotfyllningen som tänkt då jag fortfarand ehade en infektion i ena roten, så det som hände var att han la en tillfällig lagning samt medicin i tanden, sen fick jag en kur med kåvepenin. Så nu ska jag tillbaka den 31/5 för att påbörja rotfyllningen!

Vad har annars hänt??? Jo, Johan har nu bestämt sig för att vi inte ska vara tillsammans?! Vilket jag tycker är jätte tråkigt. Men vad kan jag göra? Tycker så synd om våran son, men det är Johans beslut och då får han stå för det! Min dröm är inte precis att vara ensamstående mamma med en 4 månaders gammal son, men jag VET att jag kommer klara detta utan problem. Så nu är jag alltså singel efter 5 års tid, det känns lite konstigt att säga det faktiskt. Men just nu så bor ju Johan kvar här, men det är bara tillfälligt...

nej, nu pallar jag inte att skriva mer för idag:=) Sen måste ni kommentera lite också.. Annars e det inget skoj att skriva...Kram

Tandläkaren

Japp, idag ska jag till tandläkaren för att påbörja rotfyllningen av min tand :=( ..Jag ser verkligen inte fram emot det! Under tiden så får Johan passa Troy, och sen när jag är klar om jag inte har för ont, så ska jag och Troy träffa Lenita och Casper:=)..

Jag återkommer om helgen i ett senare inlägg, har inte tid/ork att skriva nu...

Liten blandad bildbomb...

Här kommer lte blandade bilder...

syrrans kisse Busan        Stridshönan
 Snowie                          Tofsen
mammas kisse Elsa         Babysim
Suger på tummen           Nybadad
Nyser                             Sitter i vagnen hos mormor
spanar                           Busar med mormor
Älskling                          Lutar sig framåt
Charmig                         sötiz
sötnos                            Fin
:=)                                Världens finaste
Myser i solen                  Busig
Ny hatt och ny Bodysuite

Tävlingsdags:=)

boktävling!

Jag tävlar hos Emma-Lou där jag kan vinna Anette Paulssons debutroman ”Jag vill inte bara vara mamma”! Tävlingen finns här: http://emmalou.myshowroom.se/tavling-vinn-anette-paulssons-debutroman-jag-vill-inte-bara-vara-mamma/

Nån som vill pröva?

Jag är som sagt med i Buzzador, och har nu fått chansen att pröva och utvärdera Neutrogena Visibly Clear.

Neutrogena Visibly Clear® har utvecklats för att förebygga och åtgärda oren hy, samtidigt som den också vårdar för att undvika att huden blir uttorkad.

Neutrogena Visibly Clear® oil-free make-up remover tar lätt bort alla spår av make-up, även vattenfast mascara, utan att lämna en fet hinna på huden. Neutrogena Visibly Clear® oil-free facial wash tar bort smuts, olja och orenheter som kan täppa till porerna.

Nu har du chansen att prova Neutrogena Visibly Clear. Så om ni vill få gratis produktprover så skriv en kommentar så skickar jag,alternativt om du bor i sthlm så får du hämta den. Det jag kräver tillbaka är att du lämnar en utvärdering om produkten senast den 25 juni. Jag vet inte ännu hur många produktprover jag får att dela ut, men det brukar vara minst 5-8 st iaf. Det är först till kvarn som gäller...
Snart kommer jag slänga upp en mindre bildbomb:=)

Ja,det är faktiskt sant! Inom kort kommer en mindra bildbomb att finnas här, jag har ju en del kort på Troy,fast dom flesta har ni nog sett för dom ligger ju på fb. Kan man vara lyckligare än så här?  Jag har verkligen världens finaste son:)

Förresten så sover han från 17-05 varje natt;) Det ni!!!! Visserligen så väcker jag honom runt 22.30-23 för att ge honom mat innan jag går och sover. Sen sover han i sin säng och jag i min fram till 5-5.30 på morgonen....

Första dagarna hemma

När vi kom hem den 29/1 från BB så kom min mamma och låtsaspappa Roffe över för att hälsa på. Mamma och Johan åkte till Babyland för att hämta ut våran vagn som väntade där. Och när dom kom tillbaka så fikade vi och åt mat!

Sen på lördagen den 30/1 så fyllde jag år, och då kom mamma, Roffe och farmor på besök för att fira mig, dessvärre så var jag fortfarande lite seg efter förlossningen så jag hade gärna sluppit kalaset. Men dom skulle prompt fira med tårta och grejer, i present så fick jag min efterlängtade sodastream:=)

På söndagen den 31/1 så gjorde vi inget speciellt förutom att smälta allt och sova medans Troy sov.

Måndagen den 1/2 så hade vi återbesöket på BB, det gick bra förutom att tanten vi fick tyckte att han skulle väckas om han sov mer än 2 timmar, för då skulle han äta. Detta struntade jag fullständigt i, han vaknar ju när han e hungrig?!! Eller?? Han hade iaf gått upp i vikt så de var ju bra:=) Efter bb beösket så åkte vi hem till mamma och åt middag...

Detta var väl i korta drag vad som hände under dom första dagarna:)

BB tiden

Troy kom ju som sagt den 26/1 kl: 10:26 52cm lång och 3646gram.

Vi låg inne från den 26/1 till den 29/1, då jag fyller år den 30 januari så ville jag vara hemma innan dess:) BB tiden gick jättebra, allt fungerad kanon. Amningen fungerade från första stund, men han fick ändå ersättning då han var väldigt hungrig. Han var aldrig direkt gnällig på BB utan sov och åt mest. Johan sov ju hos oss första natten. Sen kom han kl 7:00 och åte hem tidigast kl 22:00, så han var ju hos oss hela dagarna!

Tyvärr var det ju besöks förbud på BB så ingen fick ju komma dit, tycker jag var jätte tråkigt. Det är ju en del av hela grejen, att folk besöker en.

Jag tycker absolut att Huddinge Sjukhus var jättebra att ligga på, dom sprang aldrig in i rummet i onödan, utan kom om jag ringde på klockan. Vi hade jättemånga bra barnmorskor där:=)


Förlossningen

Jaha, då ska jag försöka få ner en berättelse om förlossningen:=)

Den 25/1 var vi på inskrivnings samtal på Huddinge sjukhus, detta pga att vändningsförsöket misslyckades och att jag nu var planerad för ks= kejsarsnitt.

Dagen D

Den 26/1 kl 06:15 så kom min mamma och hämtade mig och Johan för att köra oss upp till Huddinge sjukhus, vi skulle vara där kl 07:00, då jag skulle bli inlagd! Väl där så vart vi hänvisade till en sal, där vi och ett par till befann oss. Dom var nr 1 in på operation och vi var nr 2:=). Vi fick en barnmorska som hette Sanna som skulle vara med oss hela vägen, hon var den som satte kanylerna på mig(vilket misslyckades) många gånger.Men till slut satt allt där det skulle,och när klockan var 9:30 så rullades jag iväg till operation. NU först började jag bli nervös (hade inte varit det innan), och nu började tankarna snurra i huvudet.

Väl inne i salen så kunde dom inte börja innan dom hade ett blodgrupp team färdigt, för med tanke på hur mkt jag blödde under den förlossningen när vi förlorade pyret, så ville dom inte chansa. Men när allt var klart så fick jag först beödvnings sprutan och sedan la narkosläkaren spinal bedövningen, och när den var lagd så gick det väldigt fort. Dom hivade upp mig på operations bordet och satte upp skynken och grejer. Men innan dom hann börja så kändes det som om jag skulle spy, så då fick jag något insprutat i en kanyl och så gick illamåendet över:D.

Det var helt sjuk känsla att veta att man hade två ben som inte gick att röra*hihi*.. Efter en stund så frågade jag Johan om dom inte skulle börja nångång;) Då hade dom redan hållt på en stund och helt plötsligt så hör jag världens finaste skrik..Då var han ute, klockan var då 10.26! Så från det att dom la spinalen tills han var ute tog det ca 5-8 min. Jag fick titta på han lite snabbt innan dom gick in i andra rummet där Johan fick klippa till navelsträngen lite, sen kommer läkaren ut och berättar att han kommer få ligga på neonatal avdelningen ett tag för att han var lite slapp i andningen, men att han inte skulle åka iväg innan jag hade rullats ut till uppvaket.
Så när jag var ihopsydd och klar fick jag se han igen, och sen gick dom iväg med honom och Johan följde med.

Kl 13:45 så fick jag komma upp till BB och då kom dom in med honom direkt och la honom på mitt bröst:) Det var så underbart mysigt att äntligen få hålla i honom... Han mådde hur bra som helst, och började äta omgående! Johan sov kvar med oss första natten på BB.

Detta var väl i stora drag vad som hände under förlossningen. 2 Bilder från förlossningen, kanylerna på bilden var det som satt i en hand, såg lika dant ut på den andra:=)

           

Ny blogg

Hallå där!!
Jag har nu valt att starta en "ny" blogg, då jag inte vill skriva om mitt nya liv som mamma i den andra. Här kommer jag försöka uppdatera ofta, men vi får se hur det går. Denna blogg kommer till största del handla om Troy...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0