Tävling hos CarolinaTävla om en presentkod på 500:- från Sovtex. Sovtex är en intressant butik där man kan köpa allt från fina överkast, sköna sängkläder och coola hissgardiner till vackra gardiner.

Tävlingen hittar ni här http://www.carolina1979.se/?p=11330

På besök i Bettna!

I fredags så åkte jag och Troy till Bettna för att hälsa på min bror:) Och dit kom även min pappa och min farbror! Min Pappa fyller 60 år den 2/2 så vi passade på att fira honom där! Det bjöds på smörgåstårta tll lunch och Grillat till middag:=) *mums* och såklart fika med Tårta. Mycket äta blev det iaf, men man får frossa ibland, Eller?!

Dessvärre fick jag ingen bild på tårtan eftersom mitt minneskort i mobilen fick lite problem, men ska se ifall jag kan ragga upp nåt kort!

Nu idag bär det av till Fruktparken i Liljeholmen för lek:=) tror det kommer bli kanon! Ska fota lite med mobilen idag så ni får se bilder sen...

Ha det bra/Anna

Snart så

Snart är sommaren slut igen och med den även chansen att få vara med min son 24/7. Det är med blandade känslor som verkligheten springer ikapp mig! Samtidigt som jag tycker det känns svårt att släppa taget om Troy så vet jag att det är kanon nyttigt för ett barn att gå på dagis och sen när det nyttigt för mig att komma ut i arbetslivet igen:) Ska bli skönt att få lite mera pengar varje månad! Troy börjar iaf på dagis den 31 Augusti som det ser ut nu, men skulle det vara så att jag får ett jobb så blir inskolningen tidigare.

Idag var jag iaf på en intervju som innesäljare hos DHL:=) *håller tummarna* Men det var som sagt runt 45 ansökningar på 3-5 platser, men jag vet att jag kan sälja och leverera! Så nu hoppas jag...//Anna

RSS 2.0