MY KIDOO

Ja, jag har faktiskt börjat sälja My Kidoo´s underbara och balla kläder:=) Så vill du ha ett party hemma hos dig så är det bara att hojta till:=) Jag fick hem hela visnings kollektionen igår och har kikat igenom allt snabbt! Och det är såå fina kläder:=) Nu ska det fixas visitkort och lite annat smått och gott, sen kan jag köra igång! Jag hoppas att någon som läser bloggen vill ha ett party hemma hos sig, den som är värdinna får ju lite extra;)

Sen tycker jag ni ska hålla utkik här i bloggen. Kommer lägga upp tävlingen jag pratade om antingen nu ikväll eller imorgon kväll:)

Bilder på Goodiebagen från WE R Family eventet

Då Soffiz ville se bilder på Goodiebagen så kommer den här=)Denna lilla extra goodiebag fick man av Life, den innehöll 1 påse med aprikoser och 1 påse med Hasselnötter, samt 1 burk med C- vitaminer och en förpackning med 20 tabletter rosenrot.

Denna Stora goodiebag som vi fick när vi gick hem innehöll

* Sportflaska från bambino
* dricka från småfolk
*Snacks från småfolk
*Body från name it med texten Café Opera VIP
*Sovpåse från mamma mia
*Tvårättersskål från bambino
*Pyssel från småfolk
*Seba med provprodukter
*Liten godispåse
*Dregglis från Name it
*Ljudbok från Storytel
*kondom från mamma mia

+ Att den innehöll det som finns i dagispåsen nu..

Jag funderar på att ha en tävling med inriktning på er som ska ha barn eller till er som har små bebisar. Nån som är intresserad?

Event på Café Opera x 2

I söndags så var jag på ett event på Café Opera, det var ett minidisco med pannkaks buffe + annan mat, fanns även ansiktsmålning och fiskdamm=) Perfekt för barnen! Med sig när man gick hem fick man en kanon goodiebag som innehöll en fin lten leksaksbil,rabattkupong, lite prov produkter och annat smått och gott...

Och idag var jag på ännu ett event på Café Opera som WE R Family By Loppi.se ! Det var föreläsningar och annat bra, på plats fanns name it , Bambino , Underbara barn, Gro Play och Life By Leila på plats. Det delades ut mkt bra saker, bla nappar från bambino och tex superfina reflexer och gosedjuret Louis från Name It.

Goodiebagen man fick var SUPER bra=) Den innehöll så mycket och många bra saker! Bla en tallrik från bambino, rabbatkuponger från Name It, En sovpåse, Body, ljudbok och en fribiljett till underbarabarn mässan i Älvsjö den 14-16 Oktober..

Om ni dyker in här och håller utkik så kommer det dyka upp lite tävlingar framöver, en av dom kommer vara just 1 fribiljett till underbarabarn mässan=) Så missa inte chansen !

//Anna

RSS 2.0