Tävling hos Malin


Jag tävlar om ett paket från Mam/ Bambino hos Mamma Malin.
Där man kan vinna nappar, napphållare och en Drink All Around Cup.
Tävlingen pågår till den 7 december klockan 21.00.

Tävling hos Carolina igen


Jag är med och tävlar i Carolinas Julkalender om ett valfritt värmedjur från Ljuskraft!  Var med och tävla du också!

Tävling hos Carolina


Jag är med och tävlar i Carolinas Julkalender om ett presentkort på 600 kr hos GladaGrodan!  Var med och tävla du också!”

Farsta och Pulka:=)

Igår så åkte jag till farsta för att träffa upp Jessica och lilla Felix:=) Eller lilla och lilla?? Han är exakt 2 månader yngre än Troy men samma vikt och längd!*haha*... Vi gick iaf runt i farsta och glodde + att jag lämna tillbaka ett par tights och köpte en pulka till Troy! Det roligaste var att pulkan kostar 169kr på babyland och på intersport skulle dom ha 190kr, så då frågade jag om dom inte hade lägsta prisgaranti och det hade dom! Så jag fick den för 169:=) *NÖJD*.. Ja, jag vet att det bara handlar om några kronor extra, men rätt ska vara rätt...

Sen har jag insett att jag måste köpa riktiga vinterskor, jag har ju alltid gått i gympaskor året runt. Men nu när jag har fått barn, så måste man nog ha riktiga kläder:) Annars kan man ju inte vara ute och leka med dom! Tur att iaf Troy har en ordentlig vintermundering:)
//Anna

Tävling Tassimo Kaffemaskin" Jag tävlar om den nya kaffemaskinen från Tassimo inkl ett startkit
av T-Discs totalt värde 2 000 kr i samarbete med WWW.JENNYN.SE

Var med och tävla HÄR du också! "
Dålig jag e på detta:=)

Jag är verkligen sämst på att blogga:=)*haha*..Tänker varje dag, att ikväll ska jag skriva lite! men så blir det inte.. Just nu är iaf Troy sjuk:(.. Det började med att jag fick influensan i lördags kväll men sen på söndagen på förmiddagen så var jag bra igen,men fortfarande väldigt trött.

Och i söndags kväll började Troy bajsa som f-n! Under tiden jag pratade i telefonen i 52 minuter så böt jag ungefär 10 bajsblöjor :S... Sen under natten fick jag byta blöja ca var 3:e timma, Sen på måndagen så gick jag till apoteket och handlade vätske ersättning och började med den! Ringer sen till vårdguiden som tyckte jag skulle åka in med honom till akuten så dom fick titta på han.

Så in till akuten och läkaren klämde och kände, titta i öronen/halsen osv. Hitta inget fel med han! han sa bara att vi skulle fortsätta med vätske ersättningen. Men idag vid 12 tiden så tröttna jag och åkte in med han igen, för han vägrar att äta mat, får inte i han något alls.

Men läkaren sa samma sak idag, ingen fara med honom, dom tog nåt blodprov som visade bra värden! Det jag tycker är konstigt är att dom säger att så länge allmäntillståndet är bra,så behöver han inte äta. Det viktigaste är vätska. Så det innebär att han behöver inte äta nåt på 1 vecka, så länge han mår bra, är glad osv. Och sen är han som en babian i rumpan:( Han är verkligen knallröd... Tycker så synd om honom...

//ha det bra...

RSS 2.0